Bakkerijmachines verkoop en onderhoud

Pobo Group verkoopt nieuwe en tweedehands bakkerijmachines. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de bakkerijindustrie en voorzien u graag van een op maat gesneden advies voor uw onderneming.  Daarnaast bieden wij totaaloplossingen voor service en onderhoud voor alle bakkerijapparatuur. Bekijk nu onze collectie of lees meer over onze services op deze pagina.

Bel nu: 0599 470 746 of
Bakkerijmachines

Bekijk onze machines

Onze bakkerijoplossingen

Wij zijn een persoonlijk en kleinschalig bedrijf dat groots is in bakkerijoplossingen.

Verkoop en Lease Bakkerijmachines

Bakkerijmachines kopen? Wij verkopen (tweedehandse) bakkerij apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en zijn exclusieve leverancier van Polin in Nederland. Daarnaast u tegen een scherpe prijs bakkerijmachines leasen worden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken bij defecten aan uw machines want wij staan voor de onderhoud en de garantie.

Bakkerij adviesbureau

Specialistische medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren op het gebied van de beste oplossingen in bakkerijapparatuur, productielijnen, service en onderhoud. Wij adviseren u graag in de beste keuze voor uw toepassing of productielijn en helpen u de continuïteit en het rendement van uw productieproces waarborgen.

24/7 storingsdienst

Niets is zo vervelend als een storing tijdens de productie. Voor bakkerij apparatuur van elk merk bieden wij 24/7 storingsdienst. Een ervaren monteur staat voor u klaar. Wij proberen de storing allereerst telefonisch op te lossen, helpt dit niet dan sturen wij direct de dichtstbijzijnde monteur op pad.

Onderhoud bakkerijmachines

De continuïteit van uw productieproces is erg belangrijk. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en onderbrekingen in uw productie. Wij bieden onderhoudscontracten aan voor uw bakkerijmachines. Wij zorgen er voor dat uw machines optimaal kunnen blijven presteren.

Bakkerijmachines op maat

Omdat wij de exclusieve leverancier van Polin zijn is het mogelijk dat wij naast de standaard machines ook maatwerk leveren. Wij overleggen graag met u wat uw wensen zijn, bekijken de situatie en kunnen en realiseren maatwerk bakkerijmachines en productielijnen.

Broodsnijmachinemessen wissel

Het verwisselen van messen voor broodsnijmachines is een specialistische klus en kan tijdrovend zijn. Onze ervaren monteurs verwisselen uw broodsnijmachinemessen in een handomdraai. Daarvoor kunt u een messenwisselcontract bij ons afsluiten. Bestel broodsnijmachinemessen in onze “Euro-Blades” webshop.

Exclusieve leverancier Polin

Pobo Group is officieel distributiepartner en de exclusieve leverancier van Polin bakkerijmachines in Nederland, België en Luxemburg. Polin levert bakkersovens, koeling, mixers en andere bakkerijapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Polin biedt verschillende oplossingen (op maat) voor zowel de ambachtelijke bakker als industriële bakkerijen.

Gebruikte bakkerijmachines kopen?

Gereviseerde tweedehandse bakkerijmachines

Niet voor elke oplossing heeft u een nieuwe machine nodig. Wij leveren gebruikte machines die gecontroleerd en gereviseerd zijn en nog jarenlang mee kunnen. Gereviseerde bakkerijmachines krijgt u tegen een veel voordeligere prijs dan een nieuw model. In veel gevallen een uitstekende oplossing voor uw onderneming. Overleg met ons voor de mogelijkheden en het actuele aanbod in occasions.

Advies of informatie aanvragen?

Bel: 0599 470 746 of laat een berichtje achter via onderstaande formulier.