RAM uitrolmachine QS600

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: eaee57417d65 Categorieën: ,

De kleinste halfautomatische uitrolmachine van RAM is een zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijke machine.
Deze machine heeft een zeer eenvoudige en intuïtieve programmering (dezelfde als de QMT670) en is mechanisch eenvoudig maar tegelijkertijd ook zeer betrouwbaar en zonder onderhoud. De handmatige stabilisator en de comfortabele pedalen bieden de mogelijkheid om de richting van de transportbanden op een zeer snelle en praktische manier om te keren. De gedefinieerde lijnen en de compacte afmetingen zijn bovendien in staat om deze machine te plaatsen in een kleine bakkerij waar normaal gesproken alleen maar ruimte is voor een handmatige uitrolmachine.

Offerte of meer informatie aanvragen?
Bel: 0599 470 746 of vul onderstaande offerteformulier in.

24/7 hulp bij storingen

Als ondernemer kun u het zich niet veroorloven dat de productie lang stil staat. Daarom bieden wij een 24/7 storingsdienst. Bel dag en nacht onze storingslijn. Lukt het niet de storing telefonisch op te lossen dan sturen wij direct een monteur op pad.

Onderhoudscontracten op maat

Voorkom storingen bij uw machines en profiteer van onze monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij bieden onderhoudscontracten op maat voor al uw bakkerijmachines. U kunt u richten op uw bedrijfsvoering, wij zorgen dat de machines optimaal blijven draaien

Advies op maat

Medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u van het beste advies voor uw bedrijf. Zullen we kennis maken?