Professionele pizzaovens voor restaurants en pizzeria's

Pobo Group levert hoogwaardige professionele houtgestookte pizzaovens en/of professionele gasgestookte horeca pizzaovens en broodovens met 10 jaar garantie op de bakvloer. Deze pizza steenovens zorgen er voor dat pizza’s een geweldige / authentieke smaak krijgen. De pizzaovens zijn bij uitstek geschikt voor pizzeria’s en restaurants. Overal in de oven wordt gelijkmatig gebakken. Daarnaast zijn de ovens een waar pronkstuk die het hart vormen van uw restaurant. Lees verder op deze pagina voor een goed beeld van de mogelijkheden en een foto / video impressie of bekijk de pizzaoven catalogus.

Bel nu: 0599 470 746 of
Professionele pizzaovens - Steenovens

Professionele pizza steenovens

Heerlijke pizza’s met de authentieke smaak die u alleen met een steenoven kunt bereiken. Welke manier van stoken is voor u geschikt?

Houtgestookte pizzaovens

Professionele houtgestookte pizzaovens. Houtgestookt pizzabakken is een bak traditie die nooit vergaat. MAM heeft een lange ervaring in het ontwerpen van pizza houtovens. Voordelen van de houtovens zijn een laag brandstofverbruik en lage uitstoot tegen een zeer hoge productie.

Gasgestookte pizzaovens

Professionele gasgestookte pizzaovens. Gasgestookt pizzabakken is een schone bakmethode die milieuvriendelijk is. Het pizzabakken met gas wordt steeds meer gewaardeerd omdat het mogelijk is de oven te gebruiken alsof deze houtgestookt is, zonder roet, as en opslag van hout zelf.

Hout/gas hybride pizzaovens

Perfect pizza’s bakken in een houtoven gecombineerd met gas. Kies zelf hoe u bakt en profiteer van de voordelen van zowel gas als hout. De meeste pizzabakkers gebruiken gas om de oven snel voor te verwarmen en gaan daarna door met hout om pizza’s te bereiden.

Distributiepartner MAM pizzaovens

Pobo Group is officieel distributiepartner en van MAM Forni Pizza en steenovens. Italiaanse steenovens met Italiaanse technologie die voor die authentieke Italiaanse smaak zorgt. Dit merk is bekend om zijn gas of hybride steenovens die energiezuinig zijn en binnen 30 minuten opgestart kunnen worden. De kwaliteit is dusdanig dat wij 10 jaar garantie leveren op de bakvloer.

Impressie van MAM Pizzaovens
Filmpjes van professionele pizzaovens van MAM.
2 pizzaovens in gebruik
Houtgestookte rotatieoven
Oven details en display
Steenoven opbouw
Pizza's bakken: rotatie in slow motion
Bakproces in restaurant
Mogelijkheden in pizzaovens
Op zoek naar een pizza steenoven voor uw restaurant of pizzeria? Laat u inspireren door de onderstaande fotogalerij.

Wilt u advies over een professionele pizza steenoven?

Pobo Group adviseert u over de beste oplossingen voor uw restaurant of pizzaria? Maak vrijblijvend kennis, neem contact op voor een persoonlijk advies.