Bakkerij ovens verkoop en onderhoud

Op zoek naar een professionele (brood) oven voor uw bakkerij? Pobo Group levert etageovens, rotatie ovens en thermische olieovens voor bakkers in de Benelux. Naast bakkersovens bieden wij ook winkel en horeca ovens. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring met bakkerij ovens. Twijfelt u over de juiste bakkerij oven? Wij geven u graag een passend advies voor uw onderneming.

Bel nu: 0599 470 746 of
Bakkerij ovens polin

Bekijk onze bakkerij ovens

Bakkersovens en winkel / horeca ovens

Verkoop en Lease Bakkerij ovens

Bakkerij ovens kopen of leasen? Wij verkopen professionele Grupo Prat Gouet Thermische olieovens en Polin bakkerij ovens. Deze gerenomeerde merken bieden hoogwaardige kwaliteit  tegen een voordelige prijs.  Liever een bakkerij oven leasen? Dat is mogelijk tegen een scherpe prijs. U hoeft zich geen zorgen meer te maken bij defecten aan uw machines.

Laat u adviseren

Weet u niet welke professionele oven het beste past in uw bakkerij of bedrijf? Ons team van ervaren en specialistische medewerkers staat voor u klaar om u te voorzien van een op maat gesneden advies voor uw toepassing. Wij adviseren u graag in de keuze van een professionele bakkersoven of winkel- en horeca ovens.

24/7 storingsdienst

Niets is zo vervelend als een storing tijdens de productie. Voor bakkersovens en winkel/horeca ovens van elk merk bieden wij 24/7 storingsdienst. Een ervaren monteur staat voor u klaar. Wij proberen de storing in uw oven allereerst telefonisch op te lossen, helpt dit niet dan sturen wij direct de dichtstbijzijnde monteur op pad.

Bakkerij ovens onderhoud

De continuïteit van uw productieproces is erg belangrijk. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en onderbrekingen in uw productie. Wij bieden onderhoudscontracten aan voor uw bakkerijmachines. Wij zorgen er voor dat uw machines optimaal kunnen blijven presteren.

Tweedehandse bakkerij ovens kopen?

Wij hebben regelmatig tweedehandse bakkerij ovens in onze catalogus. De ovens worden grondig gecontroleerd en gereviseerd. In veel gevallen is een gebruikte / gereviseerde bakkerij oven een uitstekende en voordelige oplossing voor uw onderneming. Informeer naar ons aanbod.

Bakkersovens op maat

Mogelijk staat uw gewenste product niet in onze catalogus. Dit betekend niet dat wij de door u gewenste (bakkers)oven niet kunnen leveren. Neem gerust contact met ons op en vraag om de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een oven voor een specifieke toepassing in uw bakkerij? Wij leveren specialistisch advies en bakkersovens op maat.

  Advies of informatie aanvragen?

  Bel: 0599 470 746 of laat een berichtje achter via onderstaande formulier.

  24/7 hulp bij storingen

  Als ondernemer kun u het zich niet veroorloven dat de productie lang stil staat. Daarom bieden wij een 24/7 storingsdienst. Bel dag en nacht onze storingslijn. Lukt het niet de storing telefonisch op te lossen dan sturen wij direct een monteur op pad.

  Onderhoudscontracten op maat

  Voorkom storingen bij uw machines en profiteer van onze monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij bieden onderhoudscontracten op maat voor al uw bakkerijmachines. U kunt u richten op uw bedrijfsvoering, wij zorgen dat de machines optimaal blijven draaien

  Advies op maat

  Medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u van het beste advies voor uw bedrijf. Zullen we kennis maken?