Service & onderhoud voor uw bakkerijmachines

Wilt u stilstand in uw productieproces voorkomen?

Profiteer van onze 24/7 storingsdienst en voordelige onderhoudscontracten.

Landelijke dekking in onderhoud en service

Wij leveren onderhoud en service voor bakkerijmachines in heel Nederland. Ons serviceteam staat 24/7 voor u klaar bij storingen. Bent u op zoek naar continuïteit in uw bakproces. Wilt u niet het risico lopen dat uw productie voor langere tijd stil komt te staan? Neem dan nu contact op voor onderhoudscontracten op maat.

Lees meer over onderhoudscontracten

 • 24/7 hulp bij storingen
 • VCA gecertificeerd
 • Onderhoudscontracten op maat
 • Landelijke dekking

Verleng de levensduur van uw bakkerijmachine

De aanschaf van een nieuwe bakkerijmachine is een grote investering voor u als ondernemer. Nadat u met zorg de juiste machine heeft uitgezocht, afgestemd op uw bedrijfsvoering en uw productiewensen is het zaak uw bakkerijmachine goed te onderhouden. Eenvoudig dagelijks onderhoud en schoonmaak kunt u prima zelf doen. Maar om te voorkomen dat machines schade oplopen en stil komen te staan is periodiek onderhoud door een deskundige noodzakelijk.

Het serviceteam van Pobo Group staat voor u klaar

Onze elektromonteurs voeren periodiek onderhoud voor u uit. Dan wordt voorkomen dat de machine schade oploopt als gevolg van niet op tijd ontdekte slijtage van mechanische onderdelen, bekabeling of het niet tijdig smeren van bewegende delen.

Uitgangspunt voor ons is dat uw ovens en/of andere bakkerijmachines niet uitvallen.

Door preventief onderhoud te plegen waarbord u de continuïteit van uw productie en verkleint u de kans op uitval van uw machines.

24/7 Storingsdienst

Alsnog kan een storing voorkomen. Langdurige stilstand van een bakkerijmachine of oven is geen optie. Daarom zijn wij voor storingen 24/7 te bereiken, altijd en zelfs op zon- en feestdagen. Samen met u zullen wij ernaar streven uw machine zo snel mogelijk weer in werking te krijgen zodat u weer zo snel mogelijk kunt doen waar u goed in bent:

Het bakken van heerlijke producten!

Onderhoudscontracten voor bakkerijapparatuur

Voor de diverse bakkerijmachines wij contracten op maat.

Ieder contract is afgestemd op een specifieke machine; bij een remrijskast horen immers heel andere onderhoudswerkzaamheden dan bij bijvoorbeeld een kneder, mixer of oven. Ook de situatie ter plaatse en de bereikbaarheid van de machine zijn van invloed.

Geeft u de voorkeur aan een totaalcontract waarin al uw diverse machines zijn opgenomen dan is dat ook mogelijk.

Zo kunnen wij u voor een vast bedrag per jaar regelen wij de onderhoud van al uw bakkerijmachines. Het jaarlijkse vaste bedrag is excl. verslijtdelen, zoals deurdichting, lampen en smeermiddelen.

  Advies of informatie aanvragen?

  Bel: 0599 470 746 of laat een berichtje achter via onderstaande formulier.

  24/7 hulp bij storingen

  Als ondernemer kun u het zich niet veroorloven dat de productie lang stil staat. Daarom bieden wij een 24/7 storingsdienst. Bel dag en nacht onze storingslijn. Lukt het niet de storing telefonisch op te lossen dan sturen wij direct een monteur op pad.

  Onderhoudscontracten op maat

  Voorkom storingen bij uw machines en profiteer van onze monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij bieden onderhoudscontracten op maat voor al uw bakkerijmachines. U kunt u richten op uw bedrijfsvoering, wij zorgen dat de machines optimaal blijven draaien

  Advies op maat

  Medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u van het beste advies voor uw bedrijf. Zullen we kennis maken?