Professionele pizzaovens voor restaurants en pizzeria's

Pobo Group levert hoogwaardige professionele houtgestookte pizzaovens en/of professionele gasgestookte horeca pizzaovens en broodovens met 10 jaar garantie op de bakvloer. Deze pizza steenovens zorgen er voor dat pizza's een geweldige / authentieke smaak krijgen. De pizzaovens zijn bij uitstek geschikt voor pizzeria's en restaurants. Overal in de oven wordt gelijkmatig gebakken. Daarnaast zijn de ovens een waar pronkstuk die het hart vormen van uw restaurant. Lees verder op deze pagina voor een goed beeld van de mogelijkheden en een foto / video impressie of bekijk de mogelijkheden op onze site PizzaPartner.nl (Pizza ovens en apparatuur)

Bel nu: 0599 470 746 of
Professionele pizzaovens - Steenovens

Professionele pizza steenovens

Heerlijke pizza's met de authentieke smaak die u alleen met een steenoven kunt bereiken. Welke manier van stoken is voor u geschikt?

Houtgestookte pizzaovens

Professionele houtgestookte pizzaovens. Houtgestookt pizzabakken is een bak traditie die nooit vergaat. MAM heeft een lange ervaring in het ontwerpen van pizza houtovens. Voordelen van de houtovens zijn een laag brandstofverbruik en lage uitstoot tegen een zeer hoge productie. Bekijk onze houtgestookte pizzaovens (PizzaPartner.nl)

Gasgestookte pizzaovens

Professionele gasgestookte pizzaovens. Gasgestookt pizzabakken is een schone bakmethode die milieuvriendelijk is. Het pizzabakken met gas wordt steeds meer gewaardeerd omdat het mogelijk is de oven te gebruiken alsof deze houtgestookt is, zonder roet, as en opslag van hout zelf. Bekijk onze gas pizza steenovens (PizzaPartner.nl)

Hout/gas hybride pizzaovens

Perfect pizza's bakken in een houtoven gecombineerd met gas. Kies zelf hoe u bakt en profiteer van de voordelen van zowel gas als hout. De meeste pizzabakkers gebruiken gas om de oven snel voor te verwarmen en gaan daarna door met hout om pizza's te bereiden. Bekijk onze hout en gas gestookte steenovens (PizzaPartner.nl)

Distributiepartner MAM pizzaovens

Pobo Group is officieel distributiepartner en van MAM Forni Pizza en steenovens. Italiaanse steenovens met Italiaanse technologie die voor die authentieke Italiaanse smaak zorgt. Dit merk is bekend om zijn gas of hybride steenovens die energiezuinig zijn en binnen 30 minuten opgestart kunnen worden. De kwaliteit is dusdanig dat wij 10 jaar garantie leveren op de bakvloer.

Impressie van MAM Pizzaovens
Filmpjes van professionele pizzaovens van MAM.
2 pizzaovens in gebruik
Houtgestookte rotatieoven
Oven details en display
Steenoven opbouw
Pizza's bakken: rotatie in slow motion
Bakproces in restaurant
Mogelijkheden in pizzaovens
Op zoek naar professionele pizzaovens voor uw restaurant of pizzeria? Laat u inspireren door de onderstaande fotogalerij.
Wij zijn uw Pizza Partner in pizza ovens en apparatuur

Speciaal voor pizzeria's, restaurants en liefhebbers hebben wij de site Pizza Partner gelanceerd. Een complete catalogus en webshop met professioneel pizzeria apparatuur en professionele pizzaovens die op maat kunnen worden gebouwd. Op de site van Pizza Partner kunt u volledig naar wens een professionele pizza steenoven configureren en daarvoor een offerte aanvragen. Wij helpen u dan graag verder met een op maat gesneden advies. Naast professionele pizza steenovens verkopen wij ook makkelijk te bedienen  luxe stenen pizza ovens voor thuis. Voor binnen of in de tuin.

Wilt u een professionele pizza oven laten bouwen of bent u op zoek naar professionele pizzeria machines en apparatuur?

Logo Pizza Partner (pizzapartner.nl)

  Advies of informatie aanvragen?

  Bel: 0599 470 746 of laat een berichtje achter via onderstaande formulier.

  24/7 hulp bij storingen

  Als ondernemer kun u het zich niet veroorloven dat de productie lang stil staat. Daarom bieden wij een 24/7 storingsdienst. Bel dag en nacht onze storingslijn. Lukt het niet de storing telefonisch op te lossen dan sturen wij direct een monteur op pad.

  Onderhoudscontracten op maat

  Voorkom storingen bij uw machines en profiteer van onze monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij bieden onderhoudscontracten op maat voor al uw bakkerijmachines. U kunt u richten op uw bedrijfsvoering, wij zorgen dat de machines optimaal blijven draaien

  Advies op maat

  Medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u van het beste advies voor uw bedrijf. Zullen we kennis maken?