Broodsnijmachines verkoop, lease en onderhoud

Op zoek naar een professionele broodsnijmachines voor uw bakkerij? Pobo Group levert snijmachines voor brood en messen aan bakkers in de Benelux. Wij leveren tafelmodellen, halfautomaten, automaten, bandaanvoer broodsnijmachines en slagsnijmachines voor professioneel broodsnijden. Daarnaast zij wij exclusive leverancier van Euro-Blades broodsnijmachinemessen met Bio Coating. Twijfelt u over de juiste keuze? Wij geven u graag een op maat gesneden advies voor uw onderneming.

Bel nu: 0599 470 746 of

Onze catalogus

Professionele broodsnijmachines voor bakkerijen, horeca en industrie.

Toont alle 8 resultaten

Verkoop en Lease broodsnijmachines

Wilt u een professionele broodsnijmachine kopen? Wij verkopen professionele machines aan horeca, bakkerijen en industrie. Kies uit een gevarieerd aanbod van hoogwaardige kwaliteit tegen voordelige prijs.  Liever een broodsnijmachine leasen? Dat is mogelijk tegen een scherpe prijs. U hoeft zich geen zorgen meer te maken bij defecten aan uw machines.

Laat u adviseren

Weet u niet welke snijmachine het beste past in uw productieproces? Ons team van ervaren en specialistische medewerkers staat voor u klaar om u te voorzien van een op maat gesneden advies voor uw toepassing. Laat u adviseren over de juiste professionele broodsnijmachines voor uw bakkerij.

24/7 storingsdienst

Niets is zo vervelend als een storing tijdens de productie. Voor bakkerijmachines, ovens, koeling en snijmachines bieden wij 24/7 storingsdienst. Een ervaren monteur staat voor u klaar. Wij proberen de storing in uw broodsnijmachine allereerst telefonisch samen met u op te lossen. Lukt dit? Dan kunt u direct weer verder met brood snijden, helpt dit niet dan sturen wij direct de dichtstbijzijnde monteur op pad.

Broodsnijmachines onderhoud

De continuïteit van uw productieproces is erg belangrijk. Regelmatig onderhoud aan de snijmachines in uw bakkerij voorkomt storingen en onderbrekingen in uw productie. Wij bieden onderhoudscontracten en messenwissel contracten aan voor professionele broodsnijmachines. Uw machines blijven optimaal presteren, uw productie blijft doorlopen.

Tweedehandse broodsnijmachines

Wij hebben regelmatig tweedehandse bakkerijmachines in onze catalogus. De ovens worden grondig gecontroleerd en gereviseerd. In veel gevallen is een gebruikte / gereviseerde bakkerijmachine een uitstekende en voordelige oplossing voor uw onderneming. Informeer naar ons aanbod.

Broodsnijmachinemessen kopen?

Wij zijn de exclusieve leverancier van Euro-Blades broodsnijmachinemessen. Wij bieden messen voor elke professionele broodsnijmachine. Alleen onze messen bevatten BIO Coating. Een 100% voedsel veilig, smaakloos en kleurloze coating die niet loslaat en waar geen vocht / vuilresten aan hechten.

Lees meer

  Advies of informatie aanvragen?

  Bel: 0599 470 746 of laat een berichtje achter via onderstaande formulier.

  24/7 hulp bij storingen

  Als ondernemer kun u het zich niet veroorloven dat de productie lang stil staat. Daarom bieden wij een 24/7 storingsdienst. Bel dag en nacht onze storingslijn. Lukt het niet de storing telefonisch op te lossen dan sturen wij direct een monteur op pad.

  Onderhoudscontracten op maat

  Voorkom storingen bij uw machines en profiteer van onze monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij bieden onderhoudscontracten op maat voor al uw bakkerijmachines. U kunt u richten op uw bedrijfsvoering, wij zorgen dat de machines optimaal blijven draaien

  Advies op maat

  Medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u van het beste advies voor uw bedrijf. Zullen we kennis maken?