Ostali Uitrolmachine Q600 (Handmatig)

Merk:Ostali

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: 8a65a4061910 Categorieën: ,

Deze uitrolmachine staat voor hoge kwaliteit. Het is voorzien van een praktisch en ergonomisch zwenkarm en pedalen
die de richting van de band omkeren. The Queen 600 transporteur tafels kunnen worden opgevouwen en gemakkelijk worden verwijderd.
Zijn sterke structuur en grote cilinders staan ​​garant voor een hoge kwaliteit lamineren, evenals betrouwbaarheid en een lange levensduur.
De schrapers, die net als alle andere delen de periodieke reiniging nodig hebben, zijn gemakkelijk toegankelijk voor de gebruiker.

De Ostali uitrolmachine handmatig Q600 is voorzien van een RVS onderstel, een kunststoffenband en bloembak. Verder is de machine verrijdbaar op 4 wielen en zijn de walsschrapers makkelijk te verwijderen. Deze machine is makkelijk te gebruiken met de voetbediening.

 Elektrische aansluiting:          400V -50Hz- 3F+0+A
Elektrische aansluitwaarde:   0,75 kW
Bandbreedte:                             60 cm
Walsopening:                            49 mm

Brochure: Uitrolmachine Q600

  Offerte of meer informatie aanvragen?
  Bel: 0599 470 746 of vul onderstaande offerteformulier in.

  24/7 hulp bij storingen

  Als ondernemer kun u het zich niet veroorloven dat de productie lang stil staat. Daarom bieden wij een 24/7 storingsdienst. Bel dag en nacht onze storingslijn. Lukt het niet de storing telefonisch op te lossen dan sturen wij direct een monteur op pad.

  Onderhoudscontracten op maat

  Voorkom storingen bij uw machines en profiteer van onze monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij bieden onderhoudscontracten op maat voor al uw bakkerijmachines. U kunt u richten op uw bedrijfsvoering, wij zorgen dat de machines optimaal blijven draaien

  Advies op maat

  Medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u van het beste advies voor uw bedrijf. Zullen we kennis maken?