Leverancier Polin bakkerijmachines

Pobo Group is exclusieve leverancier van Polin Bakkerijmachines in Nederland, België en Luxemburg. Wij kunnen u een goed advies geven over de bakkerijmachines van Polin. Naast het standaard assortiment is maatwerk ook mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Marktleider in brood en bakkerij-ovens

Voor meer dan 80 jaar is Polin al marktleider in het ontwerpen en produceren van brood en bakkerij-ovens. Met een speciaal oog voor technische innovatie heeft Polin een van de belangrijkste afdeling voor onderzoek en ontwikkeling, waar de ervaren ingenieurs vorm geven aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Met de vier fabrieken van Polin, en door hun massale gebruik van de nieuwste generatie gerobotiseerde systemen. Maakt Polin het mogelijk om hoog kwaliteit te maken voor een lage prijs. Ook heeft Polin een brede scala aan brood- en bakkerijmachines die ontworpen worden voor elke behoefte van de klant.

Polin is een betrouwbare en hoog kwaliteit merk voor zowel de kleine ambachtelijke bakker als de grote industriële bakkerijen.

Resultaat 1–12 van de 46 resultaten wordt getoond

  Advies of informatie aanvragen?

  Bel: 0599 470 746 of laat een berichtje achter via onderstaande formulier.

  24/7 hulp bij storingen

  Als ondernemer kun u het zich niet veroorloven dat de productie lang stil staat. Daarom bieden wij een 24/7 storingsdienst. Bel dag en nacht onze storingslijn. Lukt het niet de storing telefonisch op te lossen dan sturen wij direct een monteur op pad.

  Onderhoudscontracten op maat

  Voorkom storingen bij uw machines en profiteer van onze monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij bieden onderhoudscontracten op maat voor al uw bakkerijmachines. U kunt u richten op uw bedrijfsvoering, wij zorgen dat de machines optimaal blijven draaien

  Advies op maat

  Medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u van het beste advies voor uw bedrijf. Zullen we kennis maken?