MAM ON THE ROAD

Merk:MAM

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: 4cabbb1e0afe Categorieën: ,

DUBBELASSIGE TRAILER , hout OVEN 140 X 140

Mam On the road is een absolute nieuwigheid voor de Italiaanse en buitenlandse markten.

Deze mobiele pizzaoven werd ontworpen in samenwerking met een bedrijf uit Modena dat is gespecialiseerd in mobiele keukenuitrustingen voor MotoGP, Formule 1, Sbk enz.

Dit bedrijf heeft een professionele pizzaoven , uitgerust met een comfortabel RVS werkblad voor een gemakkelijke verwerking van de producten. De wagen heeft drie deuren die toegang geven tot de bergruimte voor het opslaan van de schoorsteen, de uitrusting en het hout voor het koken.

Ideaal voor degenen die een mobiele pizzeria willen inzetten  voor de catering tijdens tentoonstellingen, evenementen, verhuur, dorpsfeesten, cursussen etc.

Deze mobiele oven  is ook verkrijgbaar in kleinere maten,  op een eenvoudiger aanhangwagen met één as, met of zonder werkblad.

 

Details:

 • capaciteit: 10-12-pizza’s
 • mozaïek afwerking
 • grote bergruimte voor accessoires en hout
 • Korte opstarttijd.
 • houtgestookt en/of gasgestookte pizzaoven

 

Afmetingen:

 • ovenafmeting 80 x 140 cm.
 • wagen opbouw 90 x 2.70 cm.
 • lengte RVS werkblad 50 cm.

  Offerte of meer informatie aanvragen?
  Bel: 0599 470 746 of vul onderstaande offerteformulier in.

  24/7 hulp bij storingen

  Als ondernemer kun u het zich niet veroorloven dat de productie lang stil staat. Daarom bieden wij een 24/7 storingsdienst. Bel dag en nacht onze storingslijn. Lukt het niet de storing telefonisch op te lossen dan sturen wij direct een monteur op pad.

  Onderhoudscontracten op maat

  Voorkom storingen bij uw machines en profiteer van onze monteurs die dag en nacht voor u klaar staan. Wij bieden onderhoudscontracten op maat voor al uw bakkerijmachines. U kunt u richten op uw bedrijfsvoering, wij zorgen dat de machines optimaal blijven draaien

  Advies op maat

  Medewerkers met jarenlange ervaring voorzien u van het beste advies voor uw bedrijf. Zullen we kennis maken?